Album Hama ‘Sassy’ – 200 Φωτογραφίες , 10x15cm
15,90 €
Το Άλμπουμ Hama “Sassy” είναι ιδανικό για όσους θέλουν να οργανώσουν τις αναμνήσεις τους με κομψότητα.
Με χωρητικότητα 200 φωτογραφιών 10×15 cm, ενσωματωμένες θήκες προστασίας και σκληρό εξώφυλλο, προσφέρει ανθεκτικότητα και ευκολία χρήσης. Ο ρομαντικός του σχεδιασμός με καρδιές και φτερά σε λευκό φόντο το καθιστά τέλεια επιλογή για δώρο σε επετείους, γάμους ή προσωπικές συλλογές.
Ένα άλμπουμ που αποτυπώνει όμορφα τις πιο τρυφερές σας στιγμές.
Σε απόθεμα
Το Άλμπουμ Hama “Sassy” – 200 Φωτογραφίες είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους στιγμές με έναν ρομαντικό και σύγχρονο τρόπο. Με καλαίσθητο σχεδιασμό που συνδυάζει καρδιές και φτερά σε λευκό φόντο, το άλμπουμ αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας και τρυφερότητας, καθιστώντας το ιδανικό για φωτογραφίες ζευγαριών, επετείους, γάμους, βαφτίσεις αλλά και προσωπικές συλλογές αναμνήσεων.
Το άλμπουμ διαθέτει χωρητικότητα έως 200 φωτογραφίες μεγέθους 10×15 cm, προσφέροντας άφθονο χώρο για να οργανώσετε τις στιγμές σας με χρονολογική ή θεματική σειρά. Οι εσωτερικές σελίδες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό και περιλαμβάνουν ενσωματωμένες θήκες, που εξασφαλίζουν εύκολη τοποθέτηση των φωτογραφιών χωρίς χρήση κόλλας ή γωνιών. Οι φωτογραφίες προστατεύονται από σκόνη, υγρασία και δαχτυλιές, ενώ παραμένουν πλήρως ορατές χάρη στο διαφανές, ανθεκτικό υλικό των σελίδων.
Το σκληρό εξώφυλλο προσφέρει αυξημένη αντοχή, προστατεύοντας το περιεχόμενο τόσο κατά την αποθήκευση όσο και κατά τη συχνή χρήση. Ο στιβαρός σχεδιασμός διασφαλίζει ότι το άλμπουμ θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια, καθιστώντας το ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό αρχείο που περνά από γενιά σε γενιά.
Το ιδιαίτερο μοτίβο “Sassy”, με τις λεπτεπίλεπτες καρδιές και τα αέρινα φτερά, αντανακλά συναισθήματα αγάπης, χαράς και τρυφερότητας. Είναι το τέλειο άλμπουμ για να φιλοξενήσει φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές: από οικογενειακές γιορτές μέχρι ρομαντικές εξορμήσεις και ειδικές περιστάσεις. Η ουδέτερη αλλά κομψή αισθητική του το καθιστά κατάλληλο για κάθε ηλικία και περίσταση.
Αποτελεί επίσης μια υπέροχη επιλογή δώρου. Είτε επιθυμείτε να το προσφέρετε σε ζευγάρι, φίλο, συγγενή ή νεόνυμφο, το άλμπουμ Hama “Sassy” είναι ένα δώρο που συνδυάζει συναισθηματική αξία, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική. Είναι ένα αντικείμενο που δεν μένει στο ράφι, αλλά γεμίζει με ιστορίες, χαμόγελα και στιγμές που αξίζει να διατηρηθούν για πάντα.
| Photo album by occasion |
Γενικής χρήσης |
|---|---|
| Τύπος Άλμπουμ |
Με θήκες |
| Κατασκευαστής |
Σχετικά προϊόντα
Hama Minimax Designline Feathers – 100 φωτογραφίες 10×15
Premium siries – Walther Little Panda 50 σελίδες 28×30,5cm
Walther dino παιδικό άλμπουμ – 80 σελίδες 26x25cm
Walther Grindy άλμπουμ 400 μαύρες σελίδες 10×15 , μαύρο
Κούπα Custom ‘Best Father’
Η Κούπα Custom “Best Father” είναι ένα ξεχωριστό και απόλυτα συναισθηματικό δώρο, σχεδιασμένο για να εκφράσει αγάπη, ευγνωμοσύνη και εκτίμηση προς τον πιο σημαντικό μπαμπά στη ζωή σας. Συνδυάζει προσωποποιημένη εκτύπωση φωτογραφίας στο εξωτερικό με έτοιμο τυπωμένο μήνυμα στο εσωτερικό, δημιουργώντας ένα αντικείμενο που έχει πραγματική αξία και νόημα.
Η κούπα είναι κατασκευασμένη από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Το εξωτερικό της μπορεί να εκτυπωθεί με τη φωτογραφία της επιλογής σας, αποτυπωμένη με σύγχρονες τεχνικές εκτύπωσης που εξασφαλίζουν καθαρή λεπτομέρεια, ζωντανά χρώματα και αντοχή στον χρόνο. Κάθε γουλιά γίνεται έτσι μια μικρή υπενθύμιση μιας όμορφης στιγμής ή μιας δυνατής οικογενειακής ανάμνησης.
Στο εσωτερικό της, η κούπα διαθέτει διακοσμητικά μοτίβα και το μήνυμα “Best Father in the World – I Love You”, το οποίο αποκαλύπτεται σταδιακά όσο χρησιμοποιείται. Αυτό το στοιχείο προσθέτει μια ευχάριστη έκπληξη και κάνει την εμπειρία ακόμα πιο προσωπική και συγκινητική.
Η Κούπα Custom “Best Father” είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο, για καφέ, τσάι ή οποιοδήποτε ρόφημα. Παράλληλα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για δώρο σε γιορτή πατέρα, γενέθλια, ονομαστική εορτή ή απλώς ως μια αυθόρμητη κίνηση αγάπης.
Χάρη στον διαχρονικό σχεδιασμό της και τη δυνατότητα προσωποποίησης, δεν είναι απλώς μια κούπα, αλλά ένα αναμνηστικό που συνδέεται με συναισθήματα και στιγμές. Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό δώρο που θα χρησιμοποιείται καθημερινά και θα θυμίζει πάντα ποιος είναι… ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο.
Κούπα Custom ‘I love you’
Η κούπα “I love you” είναι ένα τρυφερό και διαχρονικό δώρο αγάπης, ιδανικό για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πρόκειται για λευκή πορσελάνινη κούπα, με προτυπωμένο το μήνυμα “I love you” στο εσωτερικό, που αποκαλύπτεται σε κάθε γουλιά και δημιουργεί μια όμορφη, συναισθηματική έκπληξη.
Η εξωτερική επιφάνεια της κούπας προσφέρεται για προσωποποιημένη εκτύπωση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέσετε όνομα, ημερομηνία, μήνυμα ή σχέδιο της επιλογής σας. Με μέγιστη διάσταση εκτύπωσης 9×21 cm, εξασφαλίζεται καθαρό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ιδανική για δώρο σε επετείους, Αγίου Βαλεντίνου, γενέθλια ή απλώς για να πείτε «σ’ αγαπώ» με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Κούπα Custom Θερμοαλλαγής
Η Κούπα Custom Θερμοαλλαγής είναι μια μαύρη πορσελάνινη κούπα που αλλάζει χρώμα όταν γεμίζει με ζεστό ρόφημα, αποκαλύπτοντας το τύπωμα της επιλογής σας. Από μαύρη γίνεται λευκή και εμφανίζει τη φωτογραφία, το μήνυμα ή το σχέδιό σας με εντυπωσιακό τρόπο.
Με επιφάνεια εκτύπωσης 9 x 21 cm, αποτελεί μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα δώρου για κάθε περίσταση.
